12 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

BA Cityflyer sier opp over 70 piloter

British Airline Pilots Association (BALPA) skriver i en pressemelding at foreningen er gjort kjent med at det er varslet om foreslåtte oppsigelser i flyselskapet BA CityFlyer.

Flyselskapet opererer British Airways-merkede flyvninger fra London City Airport og Edinburgh.

Det er 72 pilotoppsigelser som er varslet ut i fra 248 ansatte totalt, hovedsakelig er det oppsigelser på basen i Edinburgh hvor BA CityFlyer foreslår å avslutte sine operasjonene.

BA CityFlyer advarer også om at hele selskapets fremtid står på spill ettersom moderselskapet British Airways nå vurderer sine operasjoner og fremtid.

Andre nyheter

Avviser rykter om at British Airways 747 er på vei til russisk flyselskap

Hans Olav Nyborg

Ryanair trekker seg fra Düsseldorf – Eurowings: ULC-konseptet er ut

Hans Olav Nyborg

Lufthansa tar avgjørelse om Airbus A380 kommer mandag

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer