Hangar.no

BA Cityflyer sier opp over 70 piloter

British Airline Pilots Association (BALPA) skriver i en pressemelding at foreningen er gjort kjent med at det er varslet om foreslåtte oppsigelser i flyselskapet BA CityFlyer.

Flyselskapet opererer British Airways-merkede flyvninger fra London City Airport og Edinburgh.

Det er 72 pilotoppsigelser som er varslet ut i fra 248 ansatte totalt, hovedsakelig er det oppsigelser på basen i Edinburgh hvor BA CityFlyer foreslår å avslutte sine operasjonene.

BA CityFlyer advarer også om at hele selskapets fremtid står på spill ettersom moderselskapet British Airways nå vurderer sine operasjoner og fremtid.

Andre nyheter

Kan bli tvunget til å innstille alle langdistanseflyvninger fra fredag av

Redaksjonen

EU krever at Alitalia-navnet blir dumpet

Redaksjonen

IAG får kjøpe Air Europa på «billigsalg» – Har fått prisen redusert til halvparten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer