-1.8 C
Oslo
18/01/21
Hangar.no

Brussels Airlines sier det risikerer å si opp 1000 ansatte

I en pressemelding går det frem at selskapet vil måtte redusere størrelsen sin med 25 prosent, nå i etterkant av koronavirusets spredning.

Nå varsler selskapet at minst 1000 stillinger trolig forsvinner, det gjenstår samtaler med fagforeninger og de ansatte. I utgangspunktet håper Brussels Airlines å si opp så få som mulig heter det.

Ledelsen i Brussels Airlines har også bestemt seg for å fase ut av 10 av flyselskapets 48 fly og å skrote ruter som er ulønnsomme eller knapt lønnsomme.

Brussels Airlines er et datterselskap av det tyske flyselskapet Lufthansa. Flyselskapet har bedt den belgiske regjeringen om å yte økonomisk hjelp.

Andre nyheter

Avlyser Paris Air Show 2021

Redaksjonen

Britisk flyselskap stanser alle flyvninger frem til utgangen av mars

Redaksjonen

Turkish Airlines forbyr munnbind med ventilasjon

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer