10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Blodrødt for Norwegian

Norwegians tall for første kvartal viser at selskapet har blitt truffet hardt av effekten etter koronavirusets herjinger.

I dag la selskapet frem tallene som viser at resultatet før skatt falt fra minus 1,98 milliarder til minus 3,29 milliarder kroner. Omsetningen for Norwegian i samme periode falt fra nær 8 milliarder til 6,51 milliarder kroner, melder E24 og NRK.

Da kalenderen i regnskapsåret viste første kvartal hadde selskapet 3,15 milliarder kroner i kontanter, men da kvartalet var over, hadde dette blitt redusert til 2,26 milliarder kroner.

– Som forventet og signalisert til markedet ved flere anledninger, er tallene for første kvartal kraftig påvirket av COVID-19-krisen. De neste månedene blir krevende for Norwegian og luftfarten, men målet vårt er å sørge for at selskapet opprettholder en sterk posisjon i flybransjen også fremover. Det vil bidra til en bærekraftig drift og en struktur som vil komme både aksjonærer, kunder og kolleger til gode. Så snart verden returnerer til normalen, vil vi stå klare med et enda bedre servicetilbud til kundene våre, sier konsernsjef Jacob Schram.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer