11.7 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Boeing sikrer seg ny avtale for produksjon av langdistansefly

Flyprodusenten Boeing har til tross for mørke skyer over Seattle, klart å få en avtale på plass rundt salg av langdistanse fly til selskapet Air New Zealand.

I tett konkurranse med Airbus, ble valget fra flyselskapet den amerikanske flyprodusenten. Det er ikke kjent hvor stor ordren blir, men det skal dreie seg om et tosiffret antall fly av typen Boeing 777-X.

Air New Zealand har vurdert både Airbus A350, Boeing 787 og Boeing 777-X. Det er nye ruter til Brasil og USA som er på ønskelisten til flyselskapet, når nye fly skal inn i flåten.

Andre nyheter

Wall Street Journal: Boeing legger ned 787 Dreamliner-produksjonen i Seattle

Hans Olav Nyborg

Nordisk leasingselskap leverte nytt fly til fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer