Hangar.no

Covid-19 siste offer

På et Instagram innlegg 14 juni, bekreftet WestJet for første gang at deres 767 flåte blir satt på bakken permanent, og blir da covid-19 siste offer.

767 Flåte til Westjet, som består av 4 767-300ERW var en viktig brikke i å hjelpe WestJet inn på den transkontinentale markedet til destinasjoner som i Europa. Maskinene som ble levert ny til Qantas, gikk over til WestJet mellom 2005 og 2006. De var utstyrt med premium economy kabin med 24 seter, og resterende økonomiklasse med 238 seter.

I 2017 bekreftet WestJet en ordre på 10 nye Boeing 787-9 Dreamlinere som en fremtidig erstatning til 767 maskinen. Sammen med den nye ordren, kom planene om å endre forretningsmodell fra et lavprisselskap til en konkurrent mot tjenestene til Air Canada. De nye Dreamliner maskinene er utstyrt med 16 B/E Aerospace Super Diamond reverse herringbone seats, et mer typisk business class sete som man finner hos andre selskaper.

767-æraen for WestJet er dermed over, og selskapet kan se høyt mot enda 4 nye 787 Dreamliner som skal inn i flåten i den nærmeste fremtid.

Bilde: Westjet

Wow: WestJet Places Order For Up To 20 Boeing 787s
WestJet’s New 787 Business Class: Almost Amazing, But…
https://airwaysmag.com/airlines/westjet-to-retire-boeing-767-fleet/

Andre nyheter

DAT setter inn «VIP Flyet» MD83 i anledning jul

Sebastian Ellefsen Burmo

Air Leap har avsluttet rutesamarbeid

Steffen Sundt

British Airways B747 i brann på Castellón Flyplass

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer