Hangar.no
Foto. Airbus

Flyprodusent stanser flyproduksjon i Europa

Den europeiske flyprodusenten Airbus har bestemt seg for å stanse flyproduksjonen av nye fly i fire dager fremover.

I en pressemelding melder produsenten at det er fabrikkene i Spania i Frankrike som nå innstiller all aktivitet. Airbus skal de neste fire dagene implementere en lang rekke tiltak for å hindre smitte eller spredning blant ansatte. Derfor trenger selskapet fritt spillerom for å laget et opplegg som skal ivareta de ansattes helse.

Airbus har sendt så mange som mulig hjem med hjemmekontor, men å bygge fly krever fortsatt at det er ansatte til stedet i produksjonslokalene. De neste fire dagene blir nå alle sendt hjem, for deretter å møte på jobb med nye restriksjoner og rutiner for håndhygiene.

Produsenten har ikke valt å stanse produksjonen i Tyskland så langt.

Andre nyheter

Bestiller to 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Ryanair kjøper ytterligere 75 MAX-fly

Hans Olav Nyborg

Første MAX-flyene er godkjent for å fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer