12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Flyselskap i Brasil må levere tilbake 11 fly til utleieselskap

Problemene har tårnet seg opp for flyselskapet Avianca Brasil. Selskapet er det fjerde største i Brasil og har siden august i år jobbet for å få økonomien på rett kjøl. 

Nå har leasingselskapene BOC Aviation og Constitution Aircraft gitt flyselskapet beskjed at det tilsammen er 20 fly som må leveres tilbake med øyeblikkelig virkning. Dette på grunn av manglende betaling av leie av flyene. 

I følge avisen Valor i Brasil håper flyselskapet at det skal unngå en rettslig ordre på å levere flyene tilbake, og at en avtale skal komme i stand med utleieselskapene denne uken. 

Flyselskapet kvittet seg med åtte fly i august for å få ned utgiftene. Nå kan ytterligere 20 av flyene måtte forsvinne ut av flåten. 

Flyselskapet disponerer en flåte med 53 fly som er bestående av Airbus A330, 320, 319 og 318.

Andre nyheter

Danske Spies setter opp charterfly til Hellas i dansk høstferie

Hans Olav Nyborg

Flyselskap åpner restaurant i en Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer