16.6 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Flytter oppstart av Oslo-rute til 1. juni

Flyselskapet Emirates Airlines hadde planlagt å gjenåpne ruten mellom Dubai og Oslo 1. juli i år, men nå er rutens åpning flyttet.

Selskapet vil forsøke å starte opp til Oslo allerede 1. juni. Ruten skal da flys daglig hele uken med Boeing 777-300ER.

Stockholm Arlanda ligger også inne med en oppstart fra Dubai på samme dag som Oslo Lufthavn, mens ruten til København skal etter planen være i gang allerede fra 1. mai i år. Denne flys med Airbus A380.

Hvorvidt selskapet faktisk starter opp rutene på de angitte datoene gjenstår å se i forhold til situasjonen med smitte og hvorvidt grensene er åpne.

Andre nyheter

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer