14.5 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Hainan Airlines kansellerer fire Boeing 787-9

Det kinesiske flyselskapet Hainan Airlines har valgt å kansellere en bestilling på fire Boeing 787 Dreamlinere. Det er fire Boeing 787-9 som Boeing ikke skal levere til selskapet. De fire flyene som har linjenummer 887,893,905 og 913 i produksjonen, er allerede solgt til et annet flyselskap.

I følge Blue Swan Aviation skal flyene leveres til Vistara.

Hainan har åtte Boeing 787-9 i bestilling og fire andre flyene skal i følge nettstedet fortsatt leveres til flyselskapet fra Boeing. Det er snakk om to fly som Hainan selv skal eie, mens to av flyene leies inn fra GECAS.

Hainan har i dag 40 Boeing 787 i sin flåte, med 10 fly av typen 787-8 og 30 fly av typen 787-9. Hvorfor selskapet velger å kansellerer de siste fire flyene er ikke gjort kjent.

Andre nyheter

Airbus lanserer planer for nullutslipps-fly

Hans Olav Nyborg

Lanserte det fjerde testflyet for Boeing 777X-programmet

Hans Olav Nyborg

Nær 700 Dreamlinere kan være rammet av ny produksjonsfeil hos Boeing

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer