Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Icelandair dropper å kjøpe det kriserammede flyselskapet WOW Air

Det islandske flyselskapet Icelandair har droppet planene om å kjøpe konkurrenten WOW Air på Island.

I følge nettstedet Flight skal begge parter ha blitt enige om at forutsetningene for at aksjonærene i Icelandair skal si ja til et oppkjøp ikke lengre er til stede.

Så sent som onsdag ble det kjent at WOW Air allerede er i ferd med å levere tilbake fire fly til leasingselskapet, og at det islandske lavkostselskapet er i dyp økonomisk krise.

Styret og aksjonærene i Icelandair skulle etter planen stemme ja til et oppkjøp under et møte fredag, nå skriver nettstedet at dette ikke kommer til å skje. Direktør i Icelandair,  Bogi Nils Bogason sier til Flight at det ikke blir noe av planene for å gjøre et oppkjøp av konkurrenten, og at situasjonen er skuffende.

Andre nyheter

130 ansatte i Widerøe mister jobben på Flesland

Hans Olav Nyborg

Brudd i forhandlinger mellom Parat og NHO luftfart

Hans Olav Nyborg

Icelandair redder seg med Boeing-erstatning

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer