Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Ingen åpning av Moss Lufthavn Rygge i 2020

Det blir ingen åpning av Moss Lufthavn Rygge neste år. I en pressemelding skriver Jotunfjell Partners heter det at interessen fra flere flyselskap var til stede, men partene kom ikke i mål med å få avtaler om å fly til Rygge.

Selskapet skal ha hatt samtaler med både easyJet, Ryanair og Norwegian i følge Moss Avis.

 Flere flyselskaper har villet starte flyginger på Rygge, men manglende flykapasitet har gjort at flyselskapene har måttet redusere sine trafikkprogrammer. Dermed ble det ikke nok volum igjen for oss på Rygge. Det passasjervolumet flyselskapene kunne gi oss, ble for lite for at vi kunne har drevet Moss lufthavn på en forsvarlig måte. Når det er sagt, var vi veldig nære på en avtale med flyselskapene. Det var derfor vi holdt på så lenge på overtid, sier talsperson og styremedlem i Jotunfjell Partners, Espen Ettre til avisen.

Nå skal selskapet holde kontakten med flyselskapene mot en mulig åpning av flyplassen i 2021.

Andre nyheter

Flyselskap kansellerer bestilling av Airbus A321neo

Hans Olav Nyborg

Airbus stanser produksjonen av fly i Kina

Hans Olav Nyborg

Jumbojet kolliderte med søppelkasse på rullebane

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer