19.6 C
Oslo
19/09/20
Hangar.no

Irske CityJet trolig reddet fra konkurs

Det irske flyselskapet CityJet, som blant annet flyr for SAS, kan nå se lyset i tunnelen i forhold til å unngå en konkurs. Den irske domstolen skal være klare for å godkjenne selskapets redningsplan.

Det er revisorselskapet KMPG som har forvaltet selskapet under konkursbeskyttelsen som ble gitt tidligere i sommer. Redningsplanen går ut på å krympe ned antallet ansatte, fly og operasjoner i markedet.

Flere millioner euro blir trolig nå skrevet av og slettet som gjeld når selskapet får godkjent planen for å komme seg etter kornakrisen. I følge The Irish Times hadde selskapet en gjeld på over 500 millioner euro i april i år.

Det er flertall av aksjonærene og kreditorene som har gitt sin støtte til redningsplanen for selskapet, som nå trolig gjør at retten også godkjenner planen for å redde flyselskapet. Mye tyder nå på at selskapet vi klare seg gjennom krisen luftfarten gjennomgår heter det.

Andre nyheter

Ryanair trekker seg fra Düsseldorf – Eurowings: ULC-konseptet er ut

Hans Olav Nyborg

Lufthansa tar avgjørelse om Airbus A380 kommer mandag

Hans Olav Nyborg

Europeiske flyselskap ber EU samordne koronaregler – Frykter for fremtiden

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer