Hangar.no
Twitter

Boeing 737 havarerte i India

Et Boeing 737-800 fra det indiske selskapet Air India Express havarerte i forbindelse med en landing på flyplassen ved Kozhikode i India fredag.

Flyet som er litt over tretten år gammelt, ble fløyet fra Dubai til India da uhellet skjedde. Det skal i følge flere lokale medier i India ha vært 170 passasjerer ombord samt et mannskap på syv.

Pilotene skal ha fått problemer med å stanse flyet på rullebanen, og dermed havnet dette utenfor denne og knakk i to deler. Flyet skal ha sklidd ni meter ned en bakke før det ble delt i to og stanset opp.

Flyplassen og rullebanen ligger på en høyde, med bratte bakker på hver ande av rullebanen.

Google Earth

Google Maps

I følge avisen Hindustan Times skal begge pilotene ha omkommet i ulykken, hvor mange av passasjerene som er skadet eller om det er flere omkomne er ikke klart enda.

The National i India hevder at minst seks av passasjerene skal ha omkommet. Over 80 passasjerer er så langt kjørt til sykehus med både store og små skader skriver avisen.

I følge bilder på Twitter kan flyet som er aktuelt være VT-AXH, noe Flightradar24 også melder.

Wikipedia

Andre nyheter

Landingshjulene knakk under landing

Hans Olav Nyborg

Fakta: 2020 ble ikke året med færrest omkomne i flyulykker

Hans Olav Nyborg

Airbus A310 ødelagt av brann i Belgia – Ble solgt for kort tid siden

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer