12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

KrF sørger for redusert kvote på taxfreebutikken

KrF og Arbeiderpartiet sørger nå for at taxfreekvoten til nordmenn reduseres fra 2020. Mens FrP og en rekke andre partier gikk inn for å endre reglene i 2014, hvor tobakkskvoten ble endret til mer vin dersom det ikke ble kjøpt tobakk, sørger nå KrF og Ap for å reversere denne andelen og få tilbake ordningen slik den var før 2014.

KrF, Sp, og Ap fikk også flertall for at regjeringen må «innføre en merkeordning for alkoholholdig drikk med helseadvarsler om alkoholforbruk under graviditet og i forbindelse med kjøring», melder NRK.

FrP er skuffet over å bli overkjørt i denne saken og synes det er merkelig utspill fra KrF, som nå skal møte FrP i regjeringsforhandlinger. Partiet Høyre stiller seg også undrende  til forslaget som kom fra KrF og fikk flertall i Stortinget i dag.

– Dette kom veldig brått på oss. Det er spesielt at KrF bare går hen å gjør dette mens vi sitter og forhandler om statsbudsjettet og er i gang med sonderinger om regjeringssamarbeid, sier en sentral Høyre-kilde til NRK. 

 

 

Andre nyheter

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer