15.6 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Kundepris til Norwegian

Flyselskapet Norwegian ble fredag hyllet som en modig annonsør under Gullblyanten.

Juryen sier i sin uttalelse:

«I vår bransje er det mange bra oppdragsgivere. Det er de annonsørene som gir oss tillit, som stoler på oss og setter pris på våre bidrag. De som er villige til å alltid investere i kreativ kommersiell kommunikasjon – for å oppnå effekt og forandringer. Kort sagt, vi er heldige som får samarbeide med mennesker som ønsker å skape noe nytt, brøyte vei i noen etablerte sannheter og rett og slett forandre verden. Vinneren av Årets Kundepris er en slik oppdragsgiver».

Det er Norwegians evne til over tid å kjøre dristige, anderledes og uventede reklamekampanjer som gjør at selskapet får kundeprisen.

Andre nyheter

Påstander om stjålne flymanualer

Hans Olav Nyborg

Ny passasjerrekord for Norwegian

Hans Olav Nyborg

Norwegian inngår wet-lease avtale med Titan

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer