Hangar.no

Kutter trolig kraftig i USA-ruter kommende vintersesong

Norwegian skal planlegge store kutt i sitt tilbud mellom Skandinavia og USA kommende vintersesong. I følge E24 skal Oslo komme best ut av det som blir fløyet over dammen, mens både Kastrup og Stockholm må se store kraftige kutt.

I følge nettstedet skal kuttene være endel av tiltakene for å bedre lønnsomhet og styrket finanser. Fra København blir samtlige USA-ruter kuttet ut i hele vintersesongen, mens det fra Stockholm Arlanda kun blir en rute tilbake.

Fra Oslo skal selskapet beholde rutene til Miami og New York, men kutter ut Orlando, Los Angeles og San Francisco i vinter.

Fra Stockholm er det kun ruten til Miami som beholde gjennom vintersesongen.

– Vinterprogrammet 2019/2020 er ikke ferdigstilt ennå, og vi må komme tilbake med detaljene på hvordan det endelige programmet vil se ut, sier informasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til E24, og presiserer at rutetilbudet dermed kan bli endret.

Andre nyheter

MDG vil ha el-fly på plass nå – Mener det er tull å senke flyprisene på kortbanenettet

Hans Olav Nyborg

Fraktselskap starter ny rute til Oslo Lufthavn

Hans Olav Nyborg

Norwegian-fly måtte tilbake til terminalen på Gardermoen – Hadde en passasjer for mye

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer