Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Luftfartstilsynet skal være nær ved å konkludere rundt om flyselskapene skal få bøter for å ha forsinket arbeidet med å betale tilbake passasjerer for innstilte flyvninger.

I følge NRK er en konklusjon på saken snart klar fra tilsynets side. SAS, Norwegian og Widerøe hadde frist på seg til 10. september for å svare tilsynet på når folk har fått pengene sine tilbake.

– Luftfartstilsynet har mottatt flere redegjørelser, og det gjenstår noe møtevirksomhet med flyselskapene, før vi er klare for å konkludere, sier kommunikasjonsdirektør Håvard Vikheim til NRK.

Widerøe har meldt at de vil ha kommet i mål med tilbakebetalinger i midten av denne måneden, mens Norwegian skal være i mål i oktober, sist ut er SAS som sier de først vil være i mål 31. desember i år.

Fristen for å betale tilbake er i utgangspunktet syv dager. Flere tusen passasjerer venter fortsatt på tilbakebetaling for flyreiser som skulle ha blitt gjennomført i løpet av våren.

Nå skal tilsynet konkludere med om flyselskapene blir bøtelagt for å ha brukt så lang tid på tilbakebetaling.

Andre nyheter

130 ansatte i Widerøe mister jobben på Flesland

Hans Olav Nyborg

Brudd i forhandlinger mellom Parat og NHO luftfart

Hans Olav Nyborg

Icelandair redder seg med Boeing-erstatning

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer