11.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Lufthansa kutter 3000 stillinger?

Det tyske flyselskapet Lufthansa skal ha planer om å kutte hardt i staben av administrative ansatte, i følge den tyske avisen Bild, skal selskapet kutte halvparten av staben på verdensbasis.

Det er rundt 1500 som skal måtte forlate sine jobber i Frankfurt, mens de resterende blir tatt fra alle selskapets kontorer ute i nettverket.

I følge avisen skal dette være en del av planen om å øke arbeidsdagene for de resterende ansatte, samt å redusere lønningene. Alt dette i følge interne notater avisen har fått tak i og siterer.

Lufthansa skal utføre massive kutt innen 2014, og derfor er kuttene i arbeidsstokken nødvendige.

Kvitter seg med Germanwings?

I følge avisen skal det også være planer om å kutte ut lavprisselskapet Germanwings, og ta inn selskapet som endel av moderselskapet med Lufthansa som varemerke. Den tyske avisen Daily Sueddeutsche Zeitung sier at flyselskapet, som har flyttet en rekke europeiske ruter over på Germanwings siste tiden, ikke vil kommentere saken. Det vil heller ingen i ledelsen til Geramnwings.

Andre nyheter

Aircontact kjøper Flyservice

Hans Olav Nyborg

Cyprus får nye millioner i kassen

Hans Olav Nyborg

5000 må gå i fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer