11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Pakistansk TV viste døde kropper etter flyulykke

Det hagler med kritikk i Pakistan etter at flere ledende TV-stasjoner viste direktesendte bilder fra vraket av Boeing 737 flyet fra selskapet Bhoja Air som styrtet nær Islamabad sist fredag, hvor kroppsdeler og ansikter kunne sees tydelig.

Nå har kringkastingsrådet i Pakistan sendt en advarsel til TV-stasjonene som viste bildene og sier det vil komme reaksjoner overfor disse stasjonene.

Rådet som går under navnet PEMRA sier de er sjokkert over at mediene viste uredigerte bilder direkte fra stedet vraket ligger, uten å skjerme seerne for kroppsdeler, blod og innvoller.

127 personer mistet livet i flyulykken.

Andre nyheter

FAA: Denne flytypen er fortsatt utsatt for forstyrrelser fra mobiltelefoner

Hans Olav Nyborg

Boeing ferdig med testen av ny 737MAX software

Jan-Kåre Folstad

United-fly tok fyr i Seattle

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer