Mistet over 800 mat-traller

I løpet av de siste to årene har flyselskapet Pakistan International Airlines mistet over 800 mat-traller på innlands og internasjonale flyplasser.

Med en prislapp på mellom 200 og 400 amerikanske dollar for en tralle, betyr 800 traller et betydelig beløp for flyselskapet som nå ønsker å iverksette en stor undersøkelse på hvor trallene har tatt veien.

Det er under en inventaropptelling i flyselskapet forrige måned at selskapet ble klar over hvor mye utstyr som ikke er registrert hvor befinner seg og nå starter jakten etter trallene og andre ting som er borte.

I følge en pressemelding fra PIA er det ved siden av alle trallene også borte store mengder med utstyr som har fulgt med trallene, som serveringsbrett, bestikk, tallerkener og annet tilbehør.

De fleste trallene har blitt borte på flyplasser hvor representanter for flyselskapet ikke har hatt kontroll eller tatt vareopptelling av utstyret som er utplassert nettopp der de har hatt ansvaret, melder ledelsen i selskapet.

Nå sier en talsmann for selskapet at de som er skyldig i at trallene har blitt stjålet eller er forsvunnet selv vil bli stilt til ansvar økonomisk for uforsvarlig behandling av selskapets eiendeler.

ANNONSE
Forrige artikkelFedEx starter opp eget fraktfly på Gardermoen
Neste artikkelSandefjord Torp Lufthavn med nye ruter