14.5 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no

Mitsubishi MRJ bytter navn til Space Jet?

Selskapet Mitsubishi Aircraft Corporation har varslet flere store nyheter og endringer rundt sitt passasjerfly MRJ. Nyhetene og endringene skal annonseres under Paris Air Show 2019 som starter 17. juni i år.

I følge en pressemelding skriver produsenten at markedet har endret seg de siste årene mens flyet har vært under utvikling. Det krever endringer og handlinger som får konsekvenser for flytypen slik den er i dag.

En av nyheten som er ventet at produsenten kommer med en ny designet utgave av den mindre versjonen MRJ 70, og ryktene skal ha det til at flyprodusenten endrer navnet på flytypen fra MRJ til Space Jet.

Etter mange års tester og forbedringer av flytypen, startet produsenten å få godkjent flyet MRJ 90 i mars i år. Første leveranse av flytypen er ventet å skje rundt 2025.

Andre nyheter

Airbus lanserer planer for nullutslipps-fly

Hans Olav Nyborg

Lanserte det fjerde testflyet for Boeing 777X-programmet

Hans Olav Nyborg

Nær 700 Dreamlinere kan være rammet av ny produksjonsfeil hos Boeing

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer