I sommer kan du endelig reise til stjernenes greske favorittøy Mykonos med TUI – Stadig flere nordmenn velger “Lille-Hellas” i sommerferien. Det er en av de sterkeste trendene for sommeren, så fasjonable Mykonos blir garantert et populært tilskudd, sier kommunikasjonsjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen.

Den lille, men berømte paradisøya ligger lengst nord i Kykladene. Mykonos er bare en drøy mil i alle retninger med hvite, kalkmalte hus med karakteristiske klarblå dører og en unik tetthet av Hollywood-stjerner om sommeren.

– Mykonos er blitt kalt den greske øyversjonen av St.Tropez eller eventuelt Hellas svar på Ibiza. Her finner du et heftig natteliv, trendy butikker, gourmetrestauranter, luksuriøse strandklubber, men også familievennlige strender og hoteller, sier kommunikasjonssjef Anne Mørk-Løwengreen i TUI Norge. 

De små greske øyene øker mest

Pga. størrelsen på øya er det kort vei til flyplassen uansett hvor du velger å bo og kort vei til alt.  Du er omringet av asurblått hav og noen av verdens beste strender.

– De mindre, greske øyene øker mest i popularitet i sommer med Kos i spissen sammen med Zakynthos og Samos. Da er det moro at vi nå også kan tilby reiser til Mykonos og kjærlighetens øy, Santorini. Vi har mange gode alternativer til de større øyene Kreta og Rhodos, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen.

Thessaloniki og Singapore

Derfor har TUI lansert den nest, største byen i Hellas nemlig Thessaloniki i sommerprogrammet.

Thessaloniki ligger på fastlandet, der fjellet Kortiatis skråner mot Egeerhavet i nord. Byen har seilt opp på topplistene og er en trendy (og rimelig) storby. 

– Det er en ny toppdestinasjon for storbyreiser med fokus på mat, fornøyelser og kultur.  Frister det med sol og bad i tillegg, er Halkidiki-halvøyeas fine strender kun en times tid unna, sier Mørk-Løwengreen.

For dem som ønsker å reise litt lenger ut i verden, har TUI Singapore som en ny spennende mulighet. Singapore er en helårsdestinasjon du kan reise til sommer som vinter. Her får du strandferie og storbyferie i ett. 

– Du reiser til alle disse nye destinasjonene ved å bestille en pakkereise med rutefly. Det vil si at du har en trygg reiseoperatør i ryggen kombinert med full fleksibilitet. Du kan reise når det passer deg best, med flyselskapet du vil og være borte så lenge eller kort du ønsker, avslutter Mørk-Løwengreen i TUI. 

ANNONSE
Forrige artikkelVing ser imponerende økning i antall reisende
Neste artikkelOslo lufthavn åpnet igjen etter stans i snøværet