White Lotus til Thailand – reis nå før resten av verden kommer

Den kritikerroste tv-serien the White Lotus skal spille inn sin tredje sesong i Thailand nå i februar. – Thailand har i mange år vært populært blant norske reisende, her kan det lønne seg å kaste seg rundt før White Lotus-effekten slår til for fullt, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen

Denne uka avslørte de thailandske turistmyndighetene at den tredje sesongen av den meget populære HBO-serien the White Lotus skal spilles inn i Thailand. Innspillingen skal foregå i februar i PhuketBangkok og på Ko Samui.

Thailands turistmyndighet (TAT) er meget fornøyde med valget.

HBO-seere får oppleve Thailands gjestfrihet

– Vi er beæret over at vårt land er valgt som innspillingssted for den etterlengtede tredje sesongen. Thailand tilbyr perfekte omgivelser med eksotisk natur, rik historie og et variert landskap. Vi får mulighet til å dele vår fascinerende kultur, fantastiske mat, våre førsteklasses velvære- og luksustilbud, og ikke minst vårt folk og thailandsk gjestfrihet, sier TAT-guvernør Thapanee Kiatphaibool i en pressemelding.

Selv om det er Kanariøyene som er nordmenns absolutte favoritt om vinteren holder interessen seg høy for Thailand blant dem som takler en litt lengre flytur. 

Nordmenn velger også Phuket


I år tilbyr TUI fleksible pakkereiser med rutefly til Thailand, noe som betyr at man kan skreddersy og tilpasse reiselengden etter hva som passer en selv aller best. Det tilbys pakkereise med rutefly fra Oslo på alle ukedager, så her kan man velge og vrake.

Nordmenn ser ut til å sette pris på denne fleksibiliteten. 43 % av kundene velger den klassiske reiselengden på 14 dager, mens 26 % velger en reise på 10-12 dager og 17 % ønsker å være i Thailand i tre uker eller mer.

– At White Lotus har valgt ut Phuket som et av tre innspillingssteder er selvfølgelig ingen tilfeldighet. Det store flertallet av nordmenn velger også å fly til Phuket, når de unner seg en kortere eller lengre reise til smilets land, sier Mørk-Løwengreen.

Hawaii og Sicilia tok av – nå er det Thailands tur

Hun legger til: 

– Både Hawaii og Sicilia tok av som reisemål etter de kritikerroste to første sesongene, så Thailand kommer nok også til å nyte godt av White Lotus- effekten, sier Mørk-Løwengreen. 

Dette er også en av reisetrendene som forventes forsterket i 2024. Vi ønsker i stadig større grad å gå i Hollywood-stjernenes fotspor. Det vil si å reise til steder som vi allerede har opplevd digitalt gjennom populære film og tv-serier. 

White Lotus sesong 3 forventes å ha premiere i løpet av 2025. 

(Ønsker du å reise til Sicilia, så har TUI pakkereiser med rutefly dit også.)

De mest populære hotellene i Thailand

– Når man først velger å legge ut på en såpass lang flytur, står det ofte høyt på prioriteringslista å ha god standard på hotellet. Størsteparten av gjestene er voksne par, men vi ser også at barnefamilier er glade i Thailand. Så på topp 5-lista er det flere luksushotell med egen voksenavdeling, men også mer barne- og budsjettvennlige alternativer, sier Mørk-Løwengreen.

Topp 5:

TUI Blue Mai Khao Lak
JW Marriott Khao Lak Resort & Spa
Courtyard By Marriott Phuket, Patong Beach Resort
TUI Suneo Arinara Bangtao
BlueSotel SMART Krabi Aonang Beach

ANNONSE
Forrige artikkelStor skepsis rundt reduksjon av rutetilbudet til Widerøe på Evenes
Neste artikkelBritiske Jet2 vil prøve ruter til Bergen Flesland på nytt