Skal du på Syden-ferie i sommer, men sliter med å velge hotell, fordi det er så mange å velge blant? Her er listen over de 10 hotellene som norske gjester gir høyest karakter.

Januar er høysesong for å bestille årets høydepunkt for mange nordmenn, nemlig sommerferien til utlandet.

For mange er ikke reisemålet det viktigste (så lenge det er solgaranti der), men det er avgjørende å velge riktig hotell.

Strømmer inn reisebestillinger

– Det strømmer inn bestillinger nå, både til vinterferien rett rundt hjørnet og enda flere til sommerferien. Nordmenn ønsker gjerne høyest mulig standard til en så god pris som mulig. Vi prioriterer ferien høyt, og da vil vi være sikre på at hotellet leverer på de høye forventningene som følger med, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen.

Ifølge en undersøkelse fra det britiske reiseselskapet First Choice, en del av TUI Group, kjenner to av fem seg overveldet av beslutningsvegring, fordi det er så mange valgmuligheter. Vi bruker mye tid på å finne riktig reise, og er redde for å velge feil.

Gjør det enklere å velge i hotelljungelen 

– For å gjøre denne beslutningen litt enklere, har vi satt sammen en topp-10 liste over hoteller som nordmenn gir toppkarakter på tvers av reisemål. Vi vet at nordmenn har litt høyere krav enn andre blant annet når det gjelder gode fellesområder og utvalget av mat og drikke. Derfor fokuserer vi litt ekstra på dette på våre egne konsepthoteller, sier Mørk-Løwengreen.  

På listen finner du hoteller med tre, fire og fem stjerner, samt familievennlige overnattingssteder og hoteller bare for voksne.

– Felles for alle er imidlertid at de får gjennomgående høye vurderinger for alt fra bassengområdet og maten til hotellets service og renslighet, sier Mørk-Løwengreen. 

Nordmenns topp 10 favoritthoteller i Syden

  1. TUI Blue Barut Andiz, Tyrkia
  2. Atlantica Imperial Resort, Rhodos
  3. Novella Apartments, Tyrkia
  4. Flamingo Beach Paradise Hotel, Kypros
  5. Blue Lagoon City Hotel, Kos
  6. Creta Sun Hotel, Kreta
  7. Blue Star Atlantica Aegean Blue, Rhodos
  8. TUI Magic Life Plimmiri, Rhodos
  9. Blue Star Ephoria Resort, Kreta
  10. Thalassa Beach Resort; Kreta
ANNONSE
Forrige artikkelAtlas Air Boeing 747 måtte nødlande
Neste artikkelGår mot flygelederstreik i Finland