9.6 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian datterselskap utsetter leveranse av nye fly fra Airbus

Norwegian leasingselskap Arctic Aviation har inngått avtale med den europeiske flyprodusenten Airbus om å utsette leveranse av nye fly.

Det er fly av typen Airbus A320neo og Airbus A321neoLR soim nå skal utsettes. Syv nye fly av disse typene blir utsatt fra i år til 2020 og 2021. Utsettelsene vil utsette investeringer for Norwegian og redusere investeringsbehovet med om lag 570 millioner dollar, ifølge en pressemelding.

Totalt skal Norwegian klare å spare rundt 4, 9 milliarder kroner med utsettelsene. Norwegian vil derfor motta 12 nye Airbus-fly til sitt leasingselskap i 2020 og 22 fly i 2021.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer