Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian-fly måtte tilbake til terminalen på Gardermoen – Hadde en passasjer for mye

Et fly fra Norwegian som skulle flys fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Bergen mandag morgen, måtte kjøres tilbake til terminalen da det ble oppdaget at det var en passasjer for mye.

Flyet skal ha vært på taksebanen da en ansatt i bakkeselskapet oppdaget at det var en for mye ombord. I følge Romerikes Blad som først omtalte saken, skal vedkommende ha kontaktet pilotene og gitt beskjed at det var for mange ombord.

– Når noen har mistet sitt boardingcard, så kan man bli sjekket inn ved gaten, det er det som har skjedd her. Og det er der feilen har skjedd. Dette er selvfølgelig noe vi ser alvorlig på. Dette skal ikke skje, sier presseansvarlig Andreas Hjørnholm i Norwegian til avisen.

Etter at flyet kom tilbake til utgangen ble passasjeren identifisert og hentet ut fra flyet, før det fikk fortsette til Bergen. Passasjerer hadde billett til et annet fly hos Norwegian og hadde havnet på feil avgang til feil by.

Andre nyheter

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Norwegian-eier dumper aksjer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer