Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian legger ned alle langdistanseruter fra Irland til Nord-Amerika

Norwegian skriver i en pressemelding i dag at selskapet legger ned alle sine ruter fra Irland til Nord-Amerika. Nedleggelsen skjer fra 15. september i år.

Årsaken til dette er at selskapet ikke klarer å se at rutene gir inntjening, først og fremst fordi 737 MAX-flyene som ble benyttet på ruter fra Irland er fortsatt på bakken.

Rutene flys i dag fra Dublin, Cork og Shannon til USA og Canada.  

Vi jobber proaktivt med våre piloter og kabinpersonale ved vår base i Dublin, inkludert deres respektive fagforeninger, for å sikre at oppsigelser fortsatt er en siste utvei. Våre 80 Dublin-baserte administrative medarbeidere i Norwegian Air International og Norwegian Groups aksjeselskap, Arctic Aviation Assets, vil ikke bli berørt av rutestengingene. Vi vil takke flyplassene i Dublin, Cork og Shannon i tillegg til New York Stewart, Providence og Hamilton flyplasser, reiselivspartnere og våre kolleger og kunder for å ha støttet Norges transatlantiske ekspansjon fra Irland siden 2017, heter det i pressemeldingen.

Andre nyheter

Flyskammen i Norge varte fra 1.6.19 til 31.8.19

Hans Olav Nyborg

Skal fly Icelandair 757 verden rundt for National Geographic

Hans Olav Nyborg

Leier ut nye Embraer til Finnair

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer