Hangar.no
Foto: Gatwick Airport

Norwegian må utsette lønn til innleid arbeidskraft i Storbritannia

Bemanningsselskapet OSM har meddelt faforeningene BALPA og United om at Norwegian ikke har penger for å betale lønninger til innleid arbeidskraft ved selskapets britiske baser.

I følge et brev som er sendt ut til medlemmene går det frem at Norwegian ikke har nok midler til å kunne håndtere lønningene for april, men at det er et håp om tidligst å betale ut dette 1. mai i år.

I følge avisen The Guardian skal det være snakk om en utsettelse av lønnen. Det er rundt 1400 piloter og kabinpersonale som får utsatt lønningene hos det som er Norwegian Air UK.

Andre nyheter

Stanser utbetaling av refusjon gjennom reisebyråer

Hans Olav Nyborg

DAT setter inn «VIP Flyet» MD83 i anledning jul

Sebastian Ellefsen Burmo

Leasingselskap kvitter seg med ytterligere aksjer i Norwegian

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer