Hangar.no

Nytt islandsk flyselskap lansert i dag

Et nytt islandsk flyselskap ble i dag lansert på Island. Selskapet skal hete Play, og bak selskapet står en tidligere ledelsen fra det konkursrammede selskapet WOW Air.

Under pressekonferansen i Reykjavik tirsdag ble det lagt frem planer for innleie av to Airbus A321, som skal trafikkere europeiske destinasjoner kommende vintersesong. Flyselskapet sier de legger ut 1000 billetter gratis på sine hjemmesider for å få flyene fulle på de første avgangene.

Det er det irske investeringsselskapet Avianta Capital som har skutt inn 40 millioner amerikanske dollar i flyselskapet, som skal sikre driften de nærmeste årene. Rundt 30 personer er så langt ansatt i flyselskapet.

I løpet av våren står ruter til Nord-Amerika på programmet.

Andre nyheter

Bjørn Kjos har solgt seg ned i Norwegian

Hans Olav Nyborg

Widerøe kutter i og legger ned ruter på kortbanenettet

Hans Olav Nyborg

SAS og Finnair kansellerer Kina-flyvninger ut vintersesongen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer