13.3 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Profil: Bingo Airways på vingene

Til tross for at en rekke selskap pakker sammen og forlater bransjen finnes det noen små drypp som utfordrer på hjemmebane og forsøker å klatre opp som en konkurrent.

Ett av de siste tilskuddene på charterhimmelen er Bingo Airways, med base i Polen.

Selskapet som er helt i oppstarten ser for seg å kunne ta små andeler av chartermarkedet i Øst-Europa.

Første fly på plass

I slutten av april mottok selskapet sitt første fly av typen Airbus A320 (SP-ABK) som er leaset fra Mitsubishi Corporation Aircraft Partners. Flyet er tidligere TC-IZA (2118) fra IZair i Tyrkia.

Allerede i juli er det ventet at to nye fly følger på i flåten og vil inngå i trafikk fra samme dag de ankommer.

Middelhavet på programmet

Bingo Airways har sett for seg å kunne fly fra Polen og andre Øst-Europeiske destinasjoner til landene rundt Middelhavet med Spania, Portugal, Italia og Hellas på kartet.

Flyselskapet startet første rute forrige uke og den gikk fra Warszawa til Katowice.

Andre nyheter

Windjet mot konkurs

Hans Olav Nyborg

Russisk flyselskap ikke i luften igjen

Hans Olav Nyborg

Pluna Air mot konkurs

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer