9.7 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Sandefjord Torp ikke i mål med å erstatte Norwegian-ruter

Sandefjord Torp Lufthavn mister neste sommersesong ruter til Spania, operert av Norwegian. Flyplassen var raskt ute med at disse rutene skulle erstattes raskt.

Nå er det fortsatt ikke kommet noen avklaring i følge Sandefjords Blad. Både Norwegian og Ryanair legger ned Spania-ruter og flyplassen sier til avisen at de jobber med å lokke til seg andre aktører som kan fly til Spania fra Vestfold.

Selv om det ikke har lykkes å finne andre aktører enda, er flyplassen optimist.

– I disse dager er det mange som planlegger de siste planene for sommerprogrammet 2020. Det er er et stort puslespill å legge. Derfor trenger flere litt ekstra tid. Ting tar av og til mer tid enn man håpet eller så for seg, svarer Torps markedssjef Tine Kleive-Mathisen til Sandefjords Blad.

Andre nyheter

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer