Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Sandefjord Torp ikke i mål med å erstatte Norwegian-ruter

Sandefjord Torp Lufthavn mister neste sommersesong ruter til Spania, operert av Norwegian. Flyplassen var raskt ute med at disse rutene skulle erstattes raskt.

Nå er det fortsatt ikke kommet noen avklaring i følge Sandefjords Blad. Både Norwegian og Ryanair legger ned Spania-ruter og flyplassen sier til avisen at de jobber med å lokke til seg andre aktører som kan fly til Spania fra Vestfold.

Selv om det ikke har lykkes å finne andre aktører enda, er flyplassen optimist.

– I disse dager er det mange som planlegger de siste planene for sommerprogrammet 2020. Det er er et stort puslespill å legge. Derfor trenger flere litt ekstra tid. Ting tar av og til mer tid enn man håpet eller så for seg, svarer Torps markedssjef Tine Kleive-Mathisen til Sandefjords Blad.

Andre nyheter

DAT setter inn «VIP Flyet» MD83 i anledning jul

Sebastian Ellefsen Burmo

Leasingselskap kvitter seg med ytterligere aksjer i Norwegian

Hans Olav Nyborg

Air Leap politianmeldt for brudd på smittevernsforeskrift

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer