13.3 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
SAS nye utseende - Foto: SAS

SAS kan bli rammet av streik etter påske

Flyselskapet SAS kan nok en gang bli rammet av streik. Det er forhandlingene med de kabinansatte som nå skal settes i gang og er forventet ferdig etter påske som kan ende med en streik.

I følge Dagens Næringsliv har flyselskapet en avtale gjelden med de kabinansatte i Norge som går ut i mars måned. I følge avisen skal det være særlig misnøye med vaktlisteordningen, der flertallet får vaktlistene for den neste måneden først 15 dager før måneden starter.

– Vi tar med erfaringene som pilotene gjorde under forhandlingene i fjor, og håper på et godt resultat. Jeg tror det blir krevende, men håper vi skal komme i mål uten at det rammer passasjerene. Arbeidshverdagen vår er veldig uforutsigbar, og vi vil være med å påvirke i større grad når vi har fri, sier leder Martinus Røkkum i SAS Norge Kabinforening til avisen.

I følge lederen er kampviljen stor hos de kabinansatte.

På samme tid skal også Widerøe og Norwegian forhandle med sine kabinansatte.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer