13 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Dash-8: Her detter den ene hjulet av etter avgang

Et av de to hjulene på venstre hovedhjul på et Dash 8-300 løsnet og falt av like etter at flyet fra selskapet Jazz i Canada hadde tatt av fra flyplassen i Montreal 3. januar i år.

Flyet med 49 passasjerer og et mannskap på tre hadde akkurat tatt av fra rullebanen da det innerste hjulet av de to på venstre hovedhjul , løsnet og falt av.

SE VIDEO NEDERST I SAKEN

Pilotene valgte å sirkulere rundt flyplassen i 95 minutter for å bruke opp så mye drivstoff som mulig, før de landet flyet på flyplassen igjen uten store problemer.

Den kanadiske havarikommisjonen skal nå gjennomgå hvordan det var mulig for hjulet å falle av etter avgang.

Twitter

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer