Hangar.no
SAS A350-900 OSL
FOTO: Jan-Kåre Folstad

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

I morges kl 08 landet det en spesiell flight ved Oslo Gardermoen, det var SAS som ankom direkte fra Rio i Brasil med sitt splitter nye Airbus A350-900 SE-RSB. Det skal være første gangen på 30 år at det var en direkteflight med SAS mellom disse to byene. Flytiden var 11 timer og 47 minutter. SE-RSB sto på bakken ved OSL i 2 timer, før den returnerte tilbake til hjemmebasen ved Kastrup København.

Årsaken til at denne flyvningen kom i stand, skal være arrangert av den Norske ambassaden i Brasil. Det skal ha vært med passasjerer både i fra Danmark, Sverige, Finland, Island og Norge.

Noen bilder av landingen. SE-RSB var eneste parkerte fly ved gate ved den tomme terminalen, som er sterkt preget av koronakrisen.

SAS A350-900 OSLSAS A350-900 OSLSAS A350-900 OSL

Andre nyheter

Triste tall for Norwegian i november

Hans Olav Nyborg

Over 3,3 milliarder i tap for SAS i fjerde kvartal

Hans Olav Nyborg

Stanser utbetaling av refusjon gjennom reisebyråer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer