1 C
Oslo
20/01/21
Hangar.no
Første internasjonale ankomst til Scandinavian Mountains Airport kom fra København

SAS satser på Scandinavian Mountains også neste sesong

Flyselskapet SAS velger å fortsette med flyvninger også neste vintersesong når det gjelder  Scandinavian Mountains Airport i Sälen i Sverige.

– At SAS fortsetter å fly til Sälen-Trysil og allerede nå slipper billettene for neste vintersesong ser vi som et gjennombrudd for å kunne konkurrere i det internasjonale markedet. Skal vi lykkes må internasjonale gjester kunne forhåndsbestille skiferien tidlig, det gjelder både reisen og overnatting. Ambisjonen vår er at det skal være enkelt å bestille. Hos oss har overnatting for neste sesong vært tilgjengelig siden januar, nå kan våre danske og britiske gjester også bestille direktefly tidlig, sier Mathias Lindström, salgs- og markedsdirektør i SkiStar.

London trafikkeres i perioden 26. desember 2020 – 3. april 2021. Aalborg og København fra 27. desember til 4. april 2021. SAS vil fortsette og operere flyrutene med sine mest moderne fly, Airbus A320neo, som innebærer betydelig mindre støy og klimapåvirkning.

– Vi er glade for å ha kommet i gang, og ser fram til å fly til Sälen-Trysil fra Danmark og Storbritannia også neste vinter. Korte reisetider, attraktiv rutetabell i kombinasjon med fantastiske muligheter for skikjøring i svenske og norske fjell tror vi vil lokke mange skientusiaster, sier Freja Annamatz, pressesjef i SAS.

Andre nyheter

SAS blir politianmeldt i Danmark

Redaksjonen

Slik skal selskapet Flyr dekorere sine fly

Redaksjonen

Vurderer krisehjelp til Norwegian

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer