Første internasjonale ankomst til Scandinavian Mountains Airport kom fra København

Flyselskapet SAS velger å fortsette med flyvninger også neste vintersesong når det gjelder  Scandinavian Mountains Airport i Sälen i Sverige.

– At SAS fortsetter å fly til Sälen-Trysil og allerede nå slipper billettene for neste vintersesong ser vi som et gjennombrudd for å kunne konkurrere i det internasjonale markedet. Skal vi lykkes må internasjonale gjester kunne forhåndsbestille skiferien tidlig, det gjelder både reisen og overnatting. Ambisjonen vår er at det skal være enkelt å bestille. Hos oss har overnatting for neste sesong vært tilgjengelig siden januar, nå kan våre danske og britiske gjester også bestille direktefly tidlig, sier Mathias Lindström, salgs- og markedsdirektør i SkiStar.

London trafikkeres i perioden 26. desember 2020 – 3. april 2021. Aalborg og København fra 27. desember til 4. april 2021. SAS vil fortsette og operere flyrutene med sine mest moderne fly, Airbus A320neo, som innebærer betydelig mindre støy og klimapåvirkning.

– Vi er glade for å ha kommet i gang, og ser fram til å fly til Sälen-Trysil fra Danmark og Storbritannia også neste vinter. Korte reisetider, attraktiv rutetabell i kombinasjon med fantastiske muligheter for skikjøring i svenske og norske fjell tror vi vil lokke mange skientusiaster, sier Freja Annamatz, pressesjef i SAS.

ANNONSE
Forrige artikkelFly sank gjennom asfalten på flyplass i Karibien
Neste artikkelBer svenske myndigheter stanse fly fra Iran Air