-1.8 C
Oslo
19/01/21
Hangar.no
Twitter

Fly sank gjennom asfalten på flyplass i Karibien

Et Boeing 787 fra det nederlandske flyselskapet TUI Netherlands, sank ned i asfalten da det skulle flys hjem fra Bonaire i Karibien til Amsterdam på søndag.

Flyet var fullastet med passasjerer og mannskap, og skulle dyttes bakover fra terminalen og gjøres klar for å kjøre på rullebanen. Det var da asfalten under hovedhjulene på flyet ga etter.

Det endte med at samtlige ombord måtte forlate flyet, og overføres til et annet fly senere på kvelden.

Flyet ble i følge NL Times hentet opp av hullet i asfalten, sjekket av en tekniker, og deretter fløyet at to piloter to for passasjerer til Curaçao hvor det skal sjekkes i dag for eventuelle andre skader i skroget.

Ledelsen ved flyplassen beklager det som skjedde og innrømmer at det er mye av vedlikeholdet på flyplassen som er utsatt stadig vekk, noe som nå får konsekvenser i forhold til uhell som dette heter det.

Andre nyheter

KLM-fly på bakken i Kina i to uker

Redaksjonen

Her har bilisten rotet seg inn på taksebanen

Redaksjonen

Indonesia er det farligste sted i verden å fly

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer