Twitter

Et Boeing 787 fra det nederlandske flyselskapet TUI Netherlands, sank ned i asfalten da det skulle flys hjem fra Bonaire i Karibien til Amsterdam på søndag.

Flyet var fullastet med passasjerer og mannskap, og skulle dyttes bakover fra terminalen og gjøres klar for å kjøre på rullebanen. Det var da asfalten under hovedhjulene på flyet ga etter.

Det endte med at samtlige ombord måtte forlate flyet, og overføres til et annet fly senere på kvelden.

Flyet ble i følge NL Times hentet opp av hullet i asfalten, sjekket av en tekniker, og deretter fløyet at to piloter to for passasjerer til Curaçao hvor det skal sjekkes i dag for eventuelle andre skader i skroget.

Ledelsen ved flyplassen beklager det som skjedde og innrømmer at det er mye av vedlikeholdet på flyplassen som er utsatt stadig vekk, noe som nå får konsekvenser i forhold til uhell som dette heter det.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous articleAir Cargo Global konkurs
Next articleSAS satser på Scandinavian Mountains også neste sesong