18.5 C
Oslo
21/09/20
Hangar.no
SAS har i flere tiår solgt taxfree-varer ombord i sine fly, nå er det stopp for dette. Foto SAS / SAS Museet

SAS slutter med Taxfree-salg ombord i flyene

Flyselskapet SAS har i over 50 år solgt taxfree-varer ombord i sine fly. Nå går denne tradisjonen mot en slutt. Flyselskapet skal redusere vekten på flyene og salget av denne typen varer ombord har også avtatt de siste årene.

Flyselskapet stanser salget av taxfree ombord allerede kommende høt.

– SAS skal redusere utslippene med minst 25 prosent innen 2030. Hvert steg på veien for å oppnå målene og mer bærekraftige reiser er av betydning, så alle tiltak for å redusere vekten og dermed drivstofforbruket er viktige, sier Karl Sandlund, EVP Commercial i SAS.

SAS håper å kunne finne andre mer moderne måter å selge taxfree-varer til sine passasjerer heter det i en pressemelding.

Andre nyheter

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Flere hundre SAS-piloter mister jobben

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer