16.1 C
Oslo
18/09/20
Hangar.no
SAS nye utseende - Foto: SAS

SAS veksten kan stanse opp – Leverte bedre resultat enn forventet

Flyselskapet SAS leverte et bedre resultat for fjerde kvartal enn det analytikere hadde regnet med. Torsdag la selskapet frem et resultat som viser Resultatet før skatt ble 1.096 millioner svenske kroner skriver selskapet i en pressemelding. Resultatet ble sammenlignet var i fjor 789 millioner svenske kroner.

I følge flyselskapet preges resultatet av store utfordringer med drivstoffprisene som når stadig nye høyder, valutakurser som er ufordelaktig og pilotstreiken som var tidligere i år.

Driftsinntektene til selskapet ble på13.463 millioner svenske kroner, mens driftsresultatet endte på 861 millioner svenske kroner.

I følge nettstedet E24.no varsler SAS at det ventes økte tap i første kvartal av 2020. Det er veksten som nå ser ut til å stanse opp, i tillegg til usikkerheten rundt etterspørsel og tilbudssiden.

Andre nyheter

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Flere hundre SAS-piloter mister jobben

Hans Olav Nyborg

Nytt fly på plass hos Widerøe

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer