Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Flyselskapet Norwegian må ta grep rundt flyflåten, og redusere antallet av fly. Nå er det langdistanseflyene av typen Boeing 787 som det skal kuttes ned på.

I dag har selskapet nesten 40 slike fly, opptil 17 av disse skal i følge finansdirektør i Norwegian, Geir Karlsen, ut av flåten. For Norwegian blir det en nærmest umulig oppgave å få solgt flyene.

I markedet i dag er det få selskap som kjøper nye fly, og mulighetene for å få solgt flyene er små, noe også selskapet selv bekrefter overfor blant annet E24.

Det var under selskapets generalforsamling tidligere i år at selskapet la frem planene om at langdistanseflyene skulle reduseres. Nå er det på nytt presisert at flåten må ned i antall.

Norwegian både eier og leaser fly av typen Boeing 787-9, og Boeing 787-8.

Andre nyheter

EASA har godkjent 737 MAX i Europa

Redaksjonen

Widerøe-ansatt får sikkerhetsprisen 2020 fra tilsynet

Redaksjonen

Tidligere Boeing-ansatt advarer om at 737 MAX har blitt godkjent for raskt

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer