Foto: Hans O. Nyborg

Vueling, et flyselskap som er en del av IAG (International Arlines Group), forsterker sitt engasjement for det Skandinaviske markedet og sikrer dermed tilkobling til en region med stor interesse for turistsektoren.

Flyselskapet kunngjorde i dag at de vil operere fire nye ruter fra Barcelona – El Prat til Göteborg , Billund og Bergen og Stavanger . Forbindelser fra Barcelona til Göteborg vil være tilgjengelig fra 11. juni med de to ukentlige frekvensene hver fredag ​​og søndag.

18. juni lanseres ruten til Billund , med to ukentlige flyreiser, hver mandag og fredag.

Bergen og Stavanger vil være koblet til Barcelona fra henholdsvis 19. og 20. juni med en ukentlig flytur: hver lørdag i tilfelle Bergen, og hver søndag til Stavanger. I tillegg til de nye annonserte rutene, vil Vueling operere fire andre ruter i løpet av sommersesongen som allerede er en del av sitt vanlige program fra Barcelona til København, med to daglige flyreiser; Stockholm, til daglig; Aalborg, med to ukentlige frekvenser; og Oslo, der flyselskapet øker tilbudet og går fra tre ukentlige flyreiser til en daglig frekvens.

ANNONSE
Forrige artikkelAvinor tapte 7,2 milliarder kroner i driftsinntekter i 2020
Neste artikkelWizz Air stevner Agder Fylkeskommune for ulovlig boikott-vedtak