1.9 C
Oslo
05/03/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Spanske Vueling satser på større aktivitet i Skandinavia – Øker til Norge

Vueling, et flyselskap som er en del av IAG (International Arlines Group), forsterker sitt engasjement for det Skandinaviske markedet og sikrer dermed tilkobling til en region med stor interesse for turistsektoren.

Flyselskapet kunngjorde i dag at de vil operere fire nye ruter fra Barcelona – El Prat til Göteborg , Billund og Bergen og Stavanger . Forbindelser fra Barcelona til Göteborg vil være tilgjengelig fra 11. juni med de to ukentlige frekvensene hver fredag ​​og søndag.

18. juni lanseres ruten til Billund , med to ukentlige flyreiser, hver mandag og fredag.

Bergen og Stavanger vil være koblet til Barcelona fra henholdsvis 19. og 20. juni med en ukentlig flytur: hver lørdag i tilfelle Bergen, og hver søndag til Stavanger. I tillegg til de nye annonserte rutene, vil Vueling operere fire andre ruter i løpet av sommersesongen som allerede er en del av sitt vanlige program fra Barcelona til København, med to daglige flyreiser; Stockholm, til daglig; Aalborg, med to ukentlige frekvenser; og Oslo, der flyselskapet øker tilbudet og går fra tre ukentlige flyreiser til en daglig frekvens.

Andre saker

Kun litt over 60.000 reisende med Norwegian i februar – 8 fly i trafikk

Redaksjonen

TUI lanserer Thailand og Mexico fra Oslo kommende vinter

Redaksjonen

Bekrefter at MAX-flyene forsvinner fra flåten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer