Hangar.no

Sun-Air legger ned enda en Oslo-rute

Det danske flyselskapet Sun-Air velger å legge ned nok en rute til Oslo. Etter nyttår legger selskapet ned ruten mellom Aalborg og Oslo, en rute som Sun-Air har fløyet siden 2003 i følge nettstedet Check-in.

Selskapet har nå pause i julen på denne ruten og skulle startet opp igjen fra 14. januar 2019, det blir det ikke noe av. Årsaken er at det danske selskapet har fått sterk konkurranse på ruten fra SAS.

I oktober i år la også Sun-Air ned ruten mellom Aarhus og Oslo etter 27 års drift, også dette på grunn av konkurranse på ruten fra SAS, skriver nettstedet.

Andre nyheter

Icelandair redder seg med Boeing-erstatning

Hans Olav Nyborg

Suksess for Finnairs salg av flymat på lokale matbutikker

Hans Olav Nyborg

Wizz Air utvider rutetilbudet i Norge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer