2.8 C
Oslo
23/01/21
Hangar.no

Thai Cargo startet opp i Amsterdam

Thai Cargo fikk den tradisjonelle vannstrålen over sitt nye Boeing 747 fly som i dag startet den nye rene fraktruten mellom Bangkok – Madras – Amsterdam og tilbake til Bangkok.

Ruten skal gå to ganger i uken gjennom Amsterdam Schiphol med en Boeing 747-400 i ren fraktversjon. Flyet ble levert den første uken i mai i år.

Aviapartner har fått oppdraget med å håndtere Thais flyvninger i Amsterdam, som returnerer etter å ha vært fraværende ved flyplassen i 18 måneder.

Thai Cargo har også planer framover for utvidelse av sitt fraktnettverk og vil inkludere destinasjoner også i Norden.

 

Andre nyheter

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Bekreftet: Qatar Airways kvitter seg med halvparten av A380-flyene

Redaksjonen

SAS-sjefen slutter i selskapet

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer