Hangar.no
OY-TCI på Oslo Lufthavn - Foto: Hans O. Nyborg

Thomas Cook Scandinavia-fly fortsatt på bakken i Toulouse

Det som først så ut for å være en enkel sak å løse, er etter snart en uke fortsatt ikke løst for Ving og de andre selskapene i Thomas Cook Northern Europa. Airbus A321-flyet med registrering OY-TCI ble etter at konkursen i det britiske selskapet Thomas Cook var et faktum, fløyet til Airbus-fabrikken i Toulouse, der står flyet fortsatt.

Thomas Cooks talskvinne, Lisbeth Nedergaard kunne opplyse til det danske nettstedet Check-in at det var utfordringer med leasingavtalen på flere fly som Thomas Cook Airlines Scandinavia disponerte. Snart fem dager etter at flyet ble fløyet til Frankrike fra Trondheim, står det fortsatt fast på flyplassen i Toulouse.

Flyet eies av leasingselskapet GECAS, som Thomas Cook i Norden nå forhandler med i forhold til å få flyet tilbake i flåten. Thomas Cook har inngått avtale i følge nettstedet med SmartLynx om innleie av to Airbus A321 som skal operere for reiseselskapet de neste 14-dagene.

Andre nyheter

Spår usikkerhet om Icelandair vil ta i mot flere 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Widerøe aktiverer sommerfrekvens for FOT-rutene

Hans Olav Nyborg

Blodrødt for Norwegian

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer