13.3 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Utsetter avgjørelse om Rygge – igjen – Skal i møte med flyselskap neste uke

Jotunfjell Partners som har planer om å gjenåpne Moss Lufthavn Rygge neste år, skulle etter planen ha konkludert rundt en åpningsdato i et styremøte torsdag. Nå melder Moss Avis at det heller ikke denne gangen ble tatt noen avgjørelse på dette tema.

Årsaken skal være at representanter fra selskapet har fått en avtale med et europeisk flyselskap i neste uke.

Espen Ettre sier til avisen at det nok er noe avisen har misforstått og at han ikke har vært tydelig nok på om det skulle eller ikke skulle tas noen avgjørelse denne uken. Når Moss Avis spør om det står og faller på kun ett flyselskap nå, svarer Ettre at det stemmer.

Selskapet som ønsker å åpne Moss Lufthavn Rygge i april neste år har utsatt avgjørelsen en rekke ganger det siste halve året. I utgangspunktet meldte avisen at en avgjørelse skulle tas i dag torsdag.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer