11.2 C
Oslo
04/08/20
Hangar.no

Utsetter oppstart av nytt islandsk flyselskap

Eierne bak flyselskapet Play som skal starte opp ruter fra Island til USA og Europa, har valgt å utsette oppstarten. Selskapet meldte tidligere i år at billettsalget skulle starte før jul, men nå er dette lagt på is inntil videre.

I følge islandske medier har eierne nå gått ut i markedet for å forsøke å selge en større andel av aksjene i selskapet til utenforstående investorer.

Selskapet vurderer Paris som sin første destinasjon.

Play eies i og driftes i dag av ansatte fra det konkursrammede WOW Air, og fra selskapet Air Atlanta, samt Icelandic ACMI.

LES OGSÅ: VIL STARTE NYTT FLYSELSKAP PÅ ISLAND

Andre nyheter

Finnairs enorme refusjoner: -ca 100 millioner euro gjenstår

Nikolai Sogn

Dette dekker reiseforsikringen ved endring av reiseråd

Hans Olav Nyborg

SAS tildeler stor kontrakt på bakketjenester til Widerøe Ground Handling

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer