Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Wizz Air med større satsning i Norge

Flyselskapet Wizz Air i Ungarn har tirsdag ettermiddag invitert pressen til en digital pressekonferanse. Der skriver selskapet at direktør, og grunder av selskapet, József Váradi, vil fortelle om en ny stor satsning for selskapet i det norske markedet.

I følge Wizz Air handler det om den største satsningen i det norske markedet under dette tiåret.

Flere medier skriver i dag at det kan dreie seg om at selskapet beveger seg inn på norsk innenriks, i tillegg til en rekke andre ruter til og fra Norge.

Flere luftfartsanalytikere peker på at Wizz Air dermed kan se ut til å utnytte at Norwegian ligger brakk i markedet, og SAS samtidig fortsetter med en sparsommelig program.

Pressekonferansen blir avholdt klokken 13.00 tirsdag.

Andre nyheter

130 ansatte i Widerøe mister jobben på Flesland

Hans Olav Nyborg

Brudd i forhandlinger mellom Parat og NHO luftfart

Hans Olav Nyborg

Icelandair redder seg med Boeing-erstatning

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer