15.2 C
Oslo
12/08/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Air China Boeing 777 skled av taksebane på flyplass i Frankfurt

Passasjerer og mannskap ombord i et Boeing 777-300ER fra flyselskapet Air China fikk en brå stopp etter landing på flyplassen ved Frankfurt i Tyskland torsdag ettermiddag.

Flyet ble benyttet på rute CA965 og ankom fra Beijing. I følge flere tyske medier skal flyet på vei til terminalen ha sklidd av taksebanen og havnet inne på et gresslagt område .

Det er ikke avklart hva som fikk flyet til å plutselig avvike fra taksebanen. Tyske luftfartsmyndigheter har satt i gang en undersøkelse av årsaken til hendelsen. Alle i flyet ble ombord mens en tug hentet flyet og tok trakk det inntil en gate på en av terminalene på flyplassen.

Andre nyheter

Air India Express-fly hadde for høy fart under landing

Hans Olav Nyborg

Boeing 737 havarerte i India

Hans Olav Nyborg

Jumbojet slo tre av fire motorer i rullebanen under landing

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer