Hangar.no

Airbus oppjusterer maks distanse for A220 – Skal kunne fly Dublin til Boston

Den europeiske flyprodusenten Airbus har startet arbeidet med å kunne tilby en lengre distanse å kunne fly for serien med Airbus A220.

Mens Airbus A220-100 skal kunne fly 6300 kilometer (mot tidligere 5.460) på fulle tanker, økes distansen for Airbus 220-300 til 6.205 kilometer distanse (mot tidligere 5.920).

Airbus skal kunne levere flyene med den nye muligheten for å fly lengre rundt andre kvartal i 2020.

Produsenten har 530 fly i ordrebøkene så langt, og forventer å selge enda flere fly nå som Paris Air Show snart er på trappene i juni.

Med nye muligheter for å fly lengre hevder produsenten at nye markeder åpnes for flytypen. Toulouse til Dubai, Seoul til Djakarta eller Dublin til Boston er alternativer som er tegnet opp som mulige ruteforslag med den nye økte distansen for A220.

Andre nyheter

Bestiller to 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Ryanair kjøper ytterligere 75 MAX-fly

Hans Olav Nyborg

Første MAX-flyene er godkjent for å fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer