2.8 C
Oslo
23/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Amerikansk flyselskap med storbestilling hos Airbus

Den europeiske flyprodusenten Airbus har sikret seg første steg på veien til en ordre på hele 100 nye fly til det amerikanske flyselskapet Spirit Airlines.

Avtalen er foreløpig bare en MOU ( memorandum of understanding  ), altså en avtale som skal føre frem til endelig bestilling og kjøp.

I avtalen ligger det inne at flyprodusenten skal levere en miks av Airbus A319neo, 320neo og 321neo. Det første flyet skal dersom avtalen blir endelig undertegnet, leveres i fra 2027.

I dag opererer lavkostselskapet 138 Airbus-fly og har allerede syv nye A320neo på vei innen årets slutt.

Andre nyheter

WestJet fløy første rute igjen med 737 MAX

Redaksjonen

Airbus: Vulkanutbrudd på halepartiet

Redaksjonen

Canada godkjenner 737 MAX for å fly igjen

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer