Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Avviser rykter om at British Airways 747 er på vei til russisk flyselskap

Den siste uken har flere medier slått opp nyhetene om at det russiske datterselskapet til Aeroflot, Rossiya Airlines, angivelig skulle overta syv Boeing 747-400 fra det britiske flyselskapet British Airways.

Nå avviser en talsperson for flyselskapet disse opplysningene og sier til nettstedet Key.aero at det ikke er hold i ryktene. Det skulle være snakk om flyene i serien G-BYGA til G-BYGG som etter å ha blitt faset ut fra British Airways under kornapandemien nå, skulle være på vei til Russland.

Opplysningene flere medier og nettsteder har skrevet, hevdet at flyene skulle flys til Russland allerede i oktober og november i år.

Rossiya Airlines har fra før ni Boeing 747-400 i sin flåte.

British Airways har valgt å fase ut samtlige 31 Boeing 747 som selskapet opererer. Ingen av disse flyene vil i følge selskapet komme i luften igjen under britiske farger.

Andre nyheter

ACIE: Rundt 200 europeiske flyplasser risikerer konkurs de neste månedene

Hans Olav Nyborg

Nå kaster europeiske flyselskap seg over Kanariøyene

Hans Olav Nyborg

British Airways Boeing 747 skal bevares som attraksjon

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer